Nood aan een nieuwe website?

Onze werkwijze

Stap 1 - Webdesign

In een vrijblijvend gesprek bekijken we hoe een website  webshop waardevol kan zijn voor jouw bedrijf. Op basis van jouw behoeften en verwachtingen kiezen we de juiste webformule en bespreken we de lay-out. Elk design is steeds op maat.

Stap 2 - Website maken

Wij nemen de bouw van de website volledig op ons. Dit betekent dat wij de webpagina's opvullen met de door jou geleverde inhoud. 

Stap 3 - Aanpassen van jouw website

Je krijgt steeds een opleiding zodat je jouw website zelf kan aanpassen.
Heb je te weinig tijd om dit zelf te doen, contacteer ons om de mogelijke opties te bespreken.

Onze garanties voor jouw nieuwe website

Onze prijzen

✔ geen contracten

✔ éénmalige opmaakkost
✔ jaarlijkse kost afhankelijk van het type website (een- of meertalig, database, ...)

Onze garantie

✔ betaalbaar
✔ mobielvriendelijk
✔ eenvoudig aan te passen
✔ onberispelijke service (ook achteraf)

Hoe ervaren klanten de samenwerking met F1 plus webdesign?

  Via F1 plus is het heel eenvoudig om een site te beheren. Katrien zorgt ervoor dat de site kant-en-klaar is zodat je enkel de inhoud moet toevoegen en eventueel bewerken. Het is een heel gebruiksvriendelijk programma waarmee je direct aan de slag kan. Het programma is logisch opgebouwd en bij eventuele vragen kun je Katrien altijd bereiken. Ik raad het zeker en vast aan!

  Evelien

  Ik koos voor F1 plus omwille van de aantrekkelijke prijs en het aanbod voor hosting en ondersteuning rechtstreeks via F1 plus. Het is heel leuk om zelf de website te kunnen aanpassen. Het is echt heel eenvoudig en duidelijk, zelfs voor een leek in de IT!

  Luc Van den Bossche namens Mini Moerbeke vzw

  Zeer tevreden over mijn nieuwe website, ik kan F1 plus zeker verder aanraden! Katrien staat steeds klaar om hulp te bieden en biedt een zeer goede service.

  Julie van Pony Connect

  F1 plus zorgde ervoor dat alles betaalbaar bleef en leverde toch de nodige functionaliteiten. Katrien gaat klantgericht en vol enthousiasme op zoek naar de beste oplossing voor elk probleem. Een groot voordeel is het gemak waarmee je zelf de inhoud van de website kan aanpassen. Ik beveel F1 plus aan bij iedereen die het wil horen! De plus is in deze bedrijfsnaam zeker op zijn plaats als verwijzing naar datgene wat het verschil maakt.

  Sabine Martens namens DeadPoet vzw

De klanten van F1 plus

website laten maken gent

We helpen graag jou bij het maken van jouw website.