Over F1 plus

Wat betekent F1 plus

Logo website maken F1 plus
F1 verwijst naar de helptoets op een computer. De plus betekent dat we meer dan een gewone helptoets zijn, namelijk een persoonlijke ondersteuning voor al jouw vragen en problemen. Vandaar de slogan "Jouw persoonlijke helpdesk".

F1 plus biedt zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's een betaalbare, mobielvriendelijke website /webshop die je nadien zelf eenvoudig kan aanpassen. Voor de technologie van de websites werk ik samen met SiteManager mijn super-collega's. 
Bij F1 plus kun je ook individuele opleidingen op maat volgen op kantoor of virtueel.

Wat info over mezelf

Website laten maken door Katrien Dossche
Na 26 jaar in de industrie gewerkt te hebben als scheikundige, heb ik zes jaar geleden van mijn hobby mijn beroep gemaaktnamelijk het websites bouwen. Ik wil mijn klanten helpen bij het verhogen van hun omzet door hun digitale aanwezigheid te verhogen en door gebruik te maken van efficiënte processen (facturatie, boekhouding en administratie).

Mijn persoonlijke missie is een 
onberispelijke service en snel, efficiënt en betaalbaar werk bieden met de nodige technische ondersteuning. 
Ook als de website klaar is, kun je terecht voor ondersteuning via mail, telefoon of een virtuele meeting.
Bij NXT-PRO (ex-Syntra) ben ik docent MailChimp.

Ik hou van van lezen en wandelen met 'De Camino's. In Laethem Business Friends verzorg ik de website, nieuwsbrief (met dank aan Bart voor de teksten) en de boekhouding. In 2019 heb ik Latempakthetzwerfvuilaan opgericht met als doel zoveel mogelijk meters /peters voor zwerfvuil te vinden.
Als geboren en getogen Latemnaar ben ik lid van Natuurpunt, Den Laetemschen vriendenkring, Latemse kunstkring en Unizo Leie-Schelde ...
Voor een overzicht van mijn gevolgde opleidingen verwijs ik jou graag naar LinkedIn.

Onze waarden

waarden van f1 plus

Bij de start van F1 plus, was het voor mij héél belangrijk om de waarden die ik nastreef te noteren. Zo kan ik deze als toets gebruiken bij het nemen van beslissingen.Bij de start van het jaar evalueer ik ze en pas ze aan indien nodig. 

Eerlijkheid correcte en transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Duurzaamheid ik citeer graag Geert Noels uit zijn boek “Gigantisme”
"Duurzame groei ontziet de mens en de maatschappij en benadeelt niet een sociale klasse of privilegieert niet een bepaalde categorie. Duurzame groei is neutraal over de generaties, geen nieuwe schulden tenzij voor productieve investeringen; geen vervuiling die later moet worden opgeruimd; geen schade aan de mede mens op de aarde."


Teamwork TEAM = Together Everone Achieves More
Als freelancer is het belangrijk om hulp en advies te kunnen vragen aan gelijkgestemde zielen met elk hun eigen expertise. We vertrouwen elkaar, voelen ons betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid. 

Met als doel: onze klanten beter helpen

Maatschappelijk engagementzoals ethische bank (Triodos)

Communicatie goed en duidelijk communiceren en actief luisteren

Leergierig permanent bijscholen, creatief nadenken hoe problemen op te lossen

Authenticiteit ik probeer alleen dingen te doen waar ik zelf achter sta en zo trouw is blijven aan mijn persoonlijkheid, ondanks externe impulsen. 


Op mijn to-dolijst staat ook het toetsen van F1 plus aan de MVO-waarden. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beste collega's ever

Alex en Dieter van SiteManager

Dieter (rechts) = founder van SiteManager

Alexander (links) = co-founder en CEO
Het SiteManager-team blijft maar groeien. Ondertussen al meer dan 10 collega's. Ik geraak de tel kwijt. 

3 Simon's en 3 Lucassen ...

Zo hebben we Simon 1 = Simon Verzele
Simon 2 = Adhemar (hiernaast)
Simon 3 = Simon Gemmel

#sitemanager #growtogether #topcollegas


Adhemar en Katrien
Het sitemanager hoofdkwartierHet SiteManager hoofdkwartier