Over F1 plus

Wat betekent F1 plus

Logo website maken F1 plus

F1 verwijst naar de helptoets op een computer. De plus betekent dat we meer dan een gewone helptoets zijn, maar een persoonlijke ondersteuning voor al jouw vragen en problemen. Vandaar de slogan "Jouw persoonlijke helpdesk".

F1 plus biedt zelfstandigen, vrije beroepen en KMO's een betaalbare, mobielvriendelijke website /webshop die je nadien zelf eenvoudig kan aanpassen. Voor de technologie van de websites werk ik samen met SiteManager mijn super-collega's. 
Bij F1 plus kun je ook individuele opleidingen op maat volgen op kantoor of virtueel.
Je kan ons ook contacteren voor ondersteuning bij het digitaliseren van de boekhouding en administratie

Wat info over mezelf

Website laten maken door Katrien Dossche

Na 26 jaar in de industrie gewerkt te hebben als scheikundige, heb ik negen jaar geleden van mijn hobby mijn beroep gemaakt namelijk het websites bouwen. Ik wil mijn klanten helpen bij het verhogen van hun omzet door hun digitale aanwezigheid te verhogen en door gebruik te maken van efficiënte processen (facturatie, boekhouding en administratie).

Mijn persoonlijke missie is een onberispelijke service en snel, efficiënt en betaalbaar werk bieden met de nodige technische ondersteuning. 
Ook als de website klaar is, kun je terecht voor ondersteuning via mail, telefoon of een virtuele meeting.

Meer dan 9 jaar ben ik docent MailChimp geweest bij NXT-PRO (ex-Syntra).

Ik hou van van lezen en wandelen met 'De Camino's. In 2019 heb ik Latempakthetzwerfvuilaan opgericht met als doel zoveel mogelijk meters /peters voor zwerfvuil te vinden.
Als geboren en getogen Latemnaar ben ik lid van Natuurpunt, Unizo Leie-Schelde, De Latemse Kunstkring ...
Sinds 23 april heb ik een nieuwe uitdaging namelijk gids: Wandeling - Kennismaking met de Eerste Latemse school.


Voor een overzicht van mijn gevolgde opleidingen verwijs ik jou graag naar LinkedIn.

Onze waarden

waarden van f1 plus

Bij de start van F1 plus, was het voor mij héél belangrijk om de waarden die ik nastreef te noteren. Zo kan ik deze als toets gebruiken bij het nemen van beslissingen. Bij de start van het jaar evalueer ik ze en pas ze aan indien nodig. 

Eerlijkheid correcte en transparante prijzen, geen verrassingen achteraf

Duurzaamheid ik citeer graag Geert Noels uit zijn boek “Gigantisme”
"Duurzame groei ontziet de mens en de maatschappij en benadeelt niet een sociale klasse of privilegieert niet een bepaalde categorie.
Duurzame groei is neutraal over de generaties, geen nieuwe schulden tenzij voor productieve investeringen; geen vervuiling die later moet worden opgeruimd; geen schade aan de medemens op de aarde."

Teamwork TEAM = Together Everone Achieves More
Als freelancer is het belangrijk om hulp en advies te kunnen vragen aan gelijkgestemde zielen met elk hun eigen expertise. We vertrouwen elkaar, voelen ons betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid. 

Met als doel: onze klanten beter helpen

Maatschappelijk engagement zoals ethische bank (Triodos), afhaalpunt voor bio-boxen (Wassende Maan), sponsor van bomen (GoForest), boeketabonnement bij het biologisch bloemenplukveld Bloemenwij in Astene.

Communicatie goed en duidelijk communiceren en actief luisteren

Leergierig permanent bijscholen, creatief nadenken hoe problemen op te lossen

Authenticiteit ik probeer alleen dingen te doen waar ik zelf achter sta en zo trouw is blijven aan mijn persoonlijke waarden.

 

Op mijn to-dolijst staat ook het toetsen van F1 plus aan de MVO-waarden. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beste collega's ever

 

Samen met Thomas (collega freelancer) op het Worksmarter-event van Temaleader.

 

Thomas en Katrien
Alex en Dieter van SiteManager

Dieter (rechts) = founder van SiteManager

Alexander (links) = co-founder en CEO